SPRAY TANNING


SPRAY TANNING
Spray tanning (air tanning) geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan uv stralen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven krijgen een mooie egale kleur met spray tanning.

Zelfbruiners uit een tube geven vaak strepen en vlekken. Deze professionele spray tanning die veelal gebruikt wordt bij modellen voor een fotosessie geven je een prachtige egaal bruine kleur die zeker 5 - 10 dagen blijft zitten. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die toch uv stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen. Een sessie duurt 10 tot 20  minuten. Het product wordt letterlijk op uw lichaam verneveld d.m.v. een spray-apparaat

De belangrijkste reden om te kiezen voor All that's beauty is dat ik al meer dan 14 jaar praktijkervaring heb in spray tanning!

Ik gebruik een Engelse No1  Nouvatan -  the official spray tanners to the cast of The In-betweeners Movie!  


                1 keer      vooraf te voldoen (5+ 1 gratis)   

Gelaat+decolleté+armen                     € 19, -     € 95, -  

Lichaam                                               € 29, -    € 145, -   

Wat is SPRAY TANNING ?

Wat is SPRAY TANNING ?

Spray tanning is een belangrijke doorbraak in bruinen zonder zon. Spray tan geeft een vlekkeloze uiterst natuurlijke bruine teint. Een lotion op basis van DHA (Dihydroxyacetone = kleurloze suikeroplossing) wordt op uw lichaam gespoten en kan zowel voor gedeeltelijke als voor complete lichaamsbruining worden gebruikt. 

Over DHA

DHA (Dihydroxyacetone = kleurloze suikeroplossing) is de aktieve bestanddeel Deze natuurlijk voorkomende suiker is de aktieve ingredient in praktisch alle zonvrije Bruiningsmiddelen. DHA is sinds 1960 door de FDA (Food and Drug Administration) officieel goedgekeurd. De DHA reageert samen met de eigen aminozuren van de huid, en zorgt voor een gezonde en natuurlijk Teint. Een speciaal ontwikkelde spray-systeem word voor het aanbrengen van de lotion gebruikt.

Voorbereiding

Het beste resultaat verkrijgt men als de huid maximaal 1 dag van te voren goed is gescrubd.
Het scheren van de bikinilijn dient 1 dag voor de spray tanning gedaan te worden.

Het is best je niet te wassen, dan is de zuurmantel van de huid optimaal. Breng absoluut geen dagcrème, make-up, bodymilk, handcrème of parfum aan. Kom zonder juwelen. Steek lang haar op. Nagels lakken is goed. Wij adviseren onze klanten om donkere ‘los’zittende kleding te dragen. Sporen van de bruiningslotion kunnen worden overgebracht op kleding of badlakens. Wanneer u na minimaal  6 uur een douche neemt, geeft uw huid niet meer af. De kleurstof  laat zich uit sommige materialen moeilijk verwijderen.

 

Kleding
Voor volledige lichaamsbruining kunt een bikini of bh met slip dragen. Voor gedeeltelijke bruining doet u kleding aan die gemakkelijk toegang geven tot de gedeeltes die gebruind moeten worden.

 

De bruiningsontwikkeling

De kleur ontwikkelt zich tot 8 uur na de behandeling. Om u echter meteen het resultaat te tonen werd het product bruin gekleurd. Deze kleur verdwijnt na de eerste wasbeurt. Daaronder zit de echte airbrush tanning. Baden, douchen, zwemmen en sporten moeten tijdens deze 5 tot 8 uur worden vermeden.

 

De bruine teint verzorgen en behouden

Met een regelmatige verzorging door een vochtinbrengende bodylotion behoudt u de bruine teint het langst (5-10 dagen). Producten als Nivea en Dove dienen te worden vermeden aangezien deze de kleur afbreken.

 

Bescherming tegen de zon

Spray tanning geeft geen bescherming in de zon. Een hoge factor zonnebrandcrème die regelmatig wordt aangebracht blijft noodzakelijk wanneer u gaat zonnen!

Het bruinen wordt niet aanbevolen voor mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap.  Normaal gezien kan het product geen allergieën geven.  Het gebruik van het product zou juist een positieve reactie veroorzaken door zonneallergieën te verminderen.