MICRODERMABRASIE


MICRODERMABRASIE

Diamant dermabrasie is de allernieuwste Mechanische diepte peeling! Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

Middels Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenstehuidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd.

Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.


Na behandeling met de "Diamond Peel" worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten diep in de huid gesluisd.
Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken.
Diamond Peel is voor vele huidtypes geschikt. Ook donkere huid, die niet in aanmerking komt voor chemische peelingen, kan zeer mooie resultaten bereiken.

U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte! De huid krijgt meteen al na één behandeling een jongere uitstraling.  
Voordat met de behandelingen wordt begonnen is het van belang dat de huid vanaf een periode van twee weken daaraan voorafgaand  niet meer  wordt blootgesteld aan zon of zonnebank.

Toepassingen

- Huidverjonging, Skin Rejuvenation
- Stimuleert de werking van fibroblasten
- Bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels
- Overige littekens, vlekken
- Verfijning van de structuur van de huid; grove poriën, acnéhuid en acnélittekens
- Werkt tegen pigmentstoringen
- Egaliseert de huidskleur
- Tegen donkere kringen en verslapping
- Maakt de door de zon beschadigde huid beter
- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Verbetert de bloedcirculatie
- Voorkomt cellulites
- Voorkomt striae
- Reinigt de huid
- Maakt de huid gladder
- Verwijdert dode huidcellen
- Reinigt verstopte poriën

Behandelingsproces

Hoewel ook een eenmalige behandeling al veranderingen teweegbrengt, geven meerder behandelingen optimaal resultaat. Afhankelijk van het huidtype en de te behandelen problemen gaat het vaak om een kuur van vier tot acht keer met om de 10 a 14 dagen een behandeling. Na een week of vijf, dit is de tijd die de huid doorgaans nodig heeft om compleet te veranderen, zijn de verbeteringen al goed zichtbaar. Uit onderzoek is bewezen dat de bereikte huidverbetering 3 tot 4 maanden aanhoudt. Om het effect daarna op het maximale peil te houden zijn 2 tot 3 behandelingen nodig.


Optie 1 - Voorafgaand aan de behandeling wordt uw huid eerst diep gereinigd, na afloop wordt er een kalmerend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een Opbouwende Multi-Vitamin crème en een sunblock. Een gemiddelde microdermabrasie behandeling duurt 30 minuten, afhankelijk van de toestand van de huid en de grootte van het te behandelen gebied. Meestal zult u na de eerste behandeling al verbetering in de structuur en het uiterlijk van uw huid bemerken.


Optie 2 - Na de microdermabrasiebehandeling wordt door middel van ultrasound (geluidsgolven) op een eenvoudige manier enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht. Door het inbrengen van enzymen met collageen- en vochtelementen verzacht het huidreliëf waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Het ingebrachte co-enzym Q10 heeft een positieve werking op de omzetting van voedingsstoffen in bruikbare energie hetgeen van levensbelang is voor de celstofwisseling. Een stralend, jonger en gladder uiterlijk wordt hiermee bereikt.

Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur verzorgt met aangepaste producten. 


Een vernieuwde gezonde huid zonder injecties en verdovingen!

Na de behandeling:

U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen.
De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf.

De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie.

De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub, kunt u deze schilfertjes verwijderen.

Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.

Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de gevoeligheid van de huid.  

Nazorg

Omdat de huid er toegankelijk is voor werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden. Het gebruik van een sunblock na de behandeling is noodzakelijk.

Niet geschikt

  • psoriasis
  • huidkanker
  • actieve vorm van acné
  • actieve eczeem
  • onstabiele diabetes
  • heftige couperoze
  • door de zon verbrande huid
  • door virussen veroorzaakte herpes simplex of gordelroos
  • zichtbaar gebroken adertjes
  • niet gediagnosticeerde huidbeschadiging

Prijs

Optie 1 - Dermabrasiebehandeling (=dieptepeeling )              € 25, -

(reiniging, microdermabrasie, dagcrème) (20 - 30 min.)

Optie 2 -.c.m. insluizen van enzymen met Ultrasound          € 32, -

(30 - 40 min.)                                                                           

Kuren in onderling overleg afhankelijk van het huidprobleem.

Een korte microdermabrasie kan ook in een van de andere gelaatsbehandelingen worden geïntegreerd. Hiervoor wordt een toeslag berekend van € 15,00.