GEZICHTSBEHANDELINGEN


GEZICHTSBEHANDELINGEN

Quick RELAX € 27,-  

Huidanalyse, dubbele reiniging,peeling, masker specifiek gericht op uw huidtype,dagcrème (±30 min) 

Quick REINIGENDE beh. € 31, -  

Huidanalyse,dubbele reiniging, verwijderenonzuiverheden, dagcrème 

(±30 min)  

PURE BALANCE € 40,50 

Eenreinigende behandeling voor de onzuivere huid met verstoppingen, acne,gerstekorrels of andere onzuiverheden met Enzymatische peeling, stoom en masker   (±60 min)  

RELAX PLUS € 42,50

Huidanalyse, epileren van de wenkbrauwen of boven lip, dubbele reiniging, peeling, tonicum,  massage van decolleté, hals, gelaat en hoofdmassage, masker specifiek gericht op uw huidtype, oogmasker, nareinigen, dagverzorging / nachtverzorging (±60 min)    

(Een korte microdermabrasie kan geïntegreerd worden. Hiervoor wordt een toeslag berekend van €15,00.)

Complete behandeling € 49,50

Dubbele reiniging, huidanalyse, epileren van de wenkbrauwen, Plantaardig Enzymatische peeling (de epidermis wordt zonder enige mechanische actie diep gereinigd), stomen, tonicum, verwijderen van eventueel bestaande mee-eters en/of  gerstekorrels, massage van decolleté, hals en gelaat, hoofdmassage, masker specifiek gericht op uw huidtype, oogmasker, nareinigen, dag- of nachtcrème. 

   (75 - 90 min)
(Een korte microdermabrasie kan geïntegreerd worden. Hiervoor wordt een toeslag berekend van €15,00.)

Duo-behandelingen -10% 

Met zijn tweeën tegelijkertijd genieten van een behandeling             kan met alle gelaatsbehandelingen met 10% korting per persoon

Een magnetische huidbehandeling met het IJzermasker van Dermophisiologique  €60,- 

Deze exclusieve, gepatenteerde behandeling (sinds 1975)  garandeert een grondige reiniging en een onmiddellijke, duurzame stimulering van de opperhuid en diepere huidlagen door middel van een unieke magnetische huidbehandeling. is ideaal voor het gezicht, het decolleté, de rug en de handen. De behandeling bestaat uit een crèmemasker met ijzer, een magneet en een speciale tonic. De gecombineerde en synergetische werking van deze bestanddelen maakt het mogelijk, om de opperhuid efficiënt zowel aan de oppervlakte als in de diepte te reinigen en onmiddellijk te stimuleren. Deze behandeling geeft de klant een ongekend unieke gevoelssensatie!

IJzermasker, stap 1: een ongekend diepgaande reiniging


De behandeling met het IJzermasker van Dermophisologique verwijdert op een zachte, maar doeltreffende wijze de verhoornde cellaag van de epidermis, met name van de folliculaire openingen, zodat talg kan worden afgevoerd en mee-eters kunnen worden verwijderd. Deze methode is bijzonder geschikt voor de grondige reiniging zonder stoom van de ontstoken rode, tere, gevoelige huid met erythrosis, couperose, seborroe en acne.


IJzermasker, stap 2: een zeer intensieve stimulering tot in de diepere huidlagen


Het IJzermasker zorgt vervolgens onmiddellijk voor een tonifiëring van de huid tot in de diepere huidlagen, door middel van een unieke mechanische magneetwerking op de microcirculatie. De tonifiërende werking is uitermate werkzaam bij de vale en verouderde huid en bij een huid met rimpels en fijne lijntjes, omdat de oppervlaktebescherming hersteld wordt, de hydratatie en de talgafscheiding weer in balans worden gebracht, terwijl de versterkende werking op de huidbarrière zeer belangrijk is voor de dunne, vetarme, schilferende en zeer gevoelige huid. 


IJzermasker stap 3: herstel en demagnetisatie van de huid


Stap 3 is de behandeling met een speciale tonic. Deze herstellende en demagnetiserende tonic verhoogt de tonus van de huid met een liftend effect en verwijdert tevens de laatste sporen van de voorgaande behandeling. Deze tonic bevat geen parfum en is vochtafdrijvend op basis van werkstoffen zoals calendula, bittere sinaasappel, melisse, roos centifolia. Deze laatste stap beschermt de haarvaten in de huid en werkt kalmerend. De huid voelt als herboren, elastisch, stevig, stralend en zacht.