salon and nail studio


 salon and nail studio


De twee professioneel ingerichte ruimtes bevinden zich op de begane grond, goed bereikbaar en met voldoende parkeerruimte voor de deur.

Wilt u een familielid, kennis of goede vriend verrassen, dan zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €10,-. U kunt een cadeaubon in de salon kopen, of bestellen via internet.

Even voorstellen...
Mijn naam is Lenka Holcroft (41) en ik ben in Tsjechië geboren. Ik ben sinds 16 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Eerst in Groot Brittannië, waar ik meerdere diploma's heb behaald ( o.a. facials, kunstnagels, nailart, manicure, make-up, airbrush tanning...). Medio 2005 ben ik in Nederland begonnen met mijn schoonheidssalon All that's beauty aan de Tjalling Wagenaarstraat 2 in Drachten.
In mijn schoonheidssalon werk ik met de producten van Declare en Dermophisiologique. Declare is gespecialiseerd in de gevoelige huid en heeft een diversiteit aan producten. Ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die ieder een specifieke verzorging vragen. Declare heeft voor iedere specifieke zorgvraag een passend product. Dit resulteert in een kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproduct voor gezicht en lichaam.
In de salon ook: Glad Skin! Een revolutionaire doorbraak voor mensen met acne, rosacea en huidirritatie.


De annuleringsvoorwaarden 
Schoonheidssalon All that's beauty werkt uitsluitend op afspraak. Mocht u [helaas] verhinderd zijn dient u dit tot uiterlijk 1 werkdag van te voren dit te melden aan All that's beauty.
U kunt begrijpen dat het erg vervelend is en tijdsverlies betekend voor All that's beauty als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet. Hierdoor ben ik, jammerlijk genoeg, genoodzaakt om vergeten en/of niet komen opdagen van gemaakte afspraken in rekening te brengen. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met mijne annuleringsvoorwaarden.
Indien u uiterlijk 1 werkdag van te voren uw gemaakte afspraak annuleert of verzet zullen er geen kosten worden berekend. Indien er niet binnen het aangegeven tijdindicatie voor het annuleren van de afspraak geannuleerd is zal ik helaas genoodzaakt zijn om 50% van de volledige behandelings-kosten door te berekenen. Houdt er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op bijvoorbeeld maandag heeft, dit uiterlijk zaterdag te melden aan All that's beauty!
Ik vertrouw erop dat u begrip hebt voor deze noodzaak.

Foto's getoond op deze website en op social media, oa FaceBook zijn eigen werk en zijn dus eigendom van All that's beauty.
U als klant geeft toestemming voor publiceren van een foto die wordt gemaakt voor, tijdens of na een behandeling. Mocht u desondanks toch uw foto verwijderd willen hebben, kunt u zich wenden tot de schoonheidssalon. Wij zullen dan zorg dragen voor het zo snel mogelijk verwijderen van de betreffende foto.

Bedankt voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
LENKA ALL THAT'S BEAUTY
Tel:

bellen Ma - Vr. tussen 9:00 - 19:00 uur
Zat. tussen 9:00 - 12:00 uur

(venaf medio juni in Bessacarr, Doncaster)

Teneinde zorgvuldig te kunnen werken, kunt u afspraken uitsluitend telefonisch of via WhatsApp maken. Bij geen gehoor kunt u uw boodschap inspreken.
Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

http://www.allthatsbeauty.com

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!


DisclaimerPublication of the content of this website or the reproduction hereof by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without the express written permission of All that's beauty